Zadar s Igokeom po drugu ABA pobjedu

0

Zadar u 20 sati u dvorani Krešimir Ćosić u 7. kolu ABA lige dočekuje prvaka Bosne i Hercegovine, Igokeu. Zadrani očekuju drugu pobjedu i bijeg s dna ljestvice.

Izlazimo iz izuzetno teškog rasporeda s omjerom 1:5. Ovu utakmicu moramo i trebamo dobiti da bi pogled na tablicu bio ljepši. Tu je grupa klubova s po dvije pobjede kojoj bismo se priključili što je po meni i realno. Igokea je iskusna momčad, igra dobru košarku. Čeka nas teška, važna utakmica i vjerujem da ćemo biti najbolji kada bude najpotrebnije. Nadam se da će nas i navijači podržati, Tornado je već pokazao da je maksimalno iskreno uz nas, zahvaljujem im na tome i pozivam ih da nam opet pomognu, najavio je trener Zadra Aramis Naglić.

Igokea je protivnik po mjeri s obzirom da je njihov najbolji igrač Dorell Wright otišao u njemački Brose Bamberg. U teškoj smo situaciji, ali do sada nismo imali niti jedan neočekivani poraz, iako smo se nadali da u Baru i Železniku možemo do bodova.Očekujem tešku utakmicu, možda čak i nabijenu nervozom, ali mislim da se s njima ipak može igrati. Nema filozofije, treba ići na pobjedu, poručio je Domagoj Vuković.

Nadamo se da ćemo dobiti utakmicu, jer previše smo ih izgubili do sada. Idemo na pobjedu, svi znamo što nam ova utakmica nosi i motivirani smo sto posto. Ostali su bez nositelja igre, to im je veliki hendikep. Dobra su ekipa, ali nadamo se pobjedi, zaključio je Luka Božić.