Zadarska policija pronašla vozača koji je oštetio više parkiranih vozila i pobjegao

0
Foto: zadarska-policija.gov.hr

Policijski službenici Postaje prometne policije Zadar pronašli su vozača koji je 11. kolovoza ove godine oko 03.30 sati na Ulici Bartola Kašića u Zadru oštetio četiri parkirana vozila te se udaljio s mjesta događaja.

Po dojavi o oštećenju vozila prometna policija je na mjestu događaja obavila očevid te su daljnjim postupanjem na zadarskom području pronašli vozilo i vozača koji je oštetio spomenuta vozila.

Radi se o 28-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine koji je kritične prigode upravljao osobnim vozilom marke Audi, BiH nacionalnih oznaka, nakon čega se udaljio s mjesta nesreće.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, zbog prometnih prekršaja: izazivanje prometne nesreće s materijalnom štetom, bijeg s mjesta nesreće, vožnja u zabranjenom smjeru, izdan mu je Prekršajni nalog sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama te mu je naplaćena novčana kazna od 7.000.00 kuna i izdana zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije na teritoriju RH u trajanju od 12 mjeseci.

Zadarska policija zahvaljuje medijima i građanima na pomoći u pronalasku vozila i vozača.