Završeno istraživanje nakon pucnjave!

0

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom, jednim od sudionika, a koji se sumnjiči kako je u utorak ujutro oko 9.35 sati u klubu u splitskoj Solinskoj ulici ispalio više hitaca iz pištolja čime je izazvao opasnost za život ili tijelo osoba u objektu. Protiv njega je podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom nadležnom državnom odvjetništvu redovnim putem.

Ovom prilikom spomenuti 42-godišnjak se fizički sukobio sa drugim muškarcem koji je neposredno nakon događaja bio nedostupan te je za njim poduzeta mjera traganja. U ovom događaju 42-godišnjak je zadobio ozljede u predjelu glave koje su nakon liječničke obrade okarakterizirane za sada kao lakše tjelesne ozljede.

Danas je tijekom popodneva u Splitu uhićen 34-godišnjak, drugi sudionik događaja, nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje. Sumnjiči se za nanošenje ozljeda 42-godišnjaku te će sutra ujutro uz kaznenu prijavu za kazneno djelo teške tjelesne ozljede u pokušaju  biti predan pritvorskom nadzorniku