Zbog sudjelovanja u tučnjavi prijavljena šestorica mladića

0
Foto: sibensko-kninska-policija.gov.hr

Policijski službenici Službe kriminalističke policije su proveli kriminalističko istraživanje nad šestoricom mladića (20, 21, 22, 18, 19 i jednim maloljetnikom) zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Sudjelovanje u tučnjavi na štetu 22-godišnjak, 58-godišnjaka, 53-godišnjaka i 44-godišnjaka, izvijestila je Policijska uprava šibensko-kninska.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su osumnjičeni, dana 8. lipnja oko 5 sati u Vodicama, na Obali Juričev Ive Cote, kao simpatizeri jedne navijačke skupine, prišli oštećenima te ih tjelesno napali na način da su im zadali više udaraca šakama u predjelu glave. Od siline udaraca oštećeni su pali na tlo, nakon čega su ih osumnjičeni nastavili udarati nogama i rukama u predjelu tijela.

U Općoj bolnici u Šibeniku 22-godišnjaku, 58-godišnjaku i 53-godišnjaku su okvalificirane teške tjelesne ozljede, dok su 44-godišnjaku okvalificirane lakše tjelesne ozljede.

Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.