Zimski park na Višnjku

0

Športski centar Višnjik od 24. studenoga 2022. do 15. siječnja 2023. za građane Zadra otvara Zimski park.

Na službenim stranicama navode kako je lani gotovo 50 tisuća posjetitelja uživalo u zimskim radostima u zadarskom središtu sportova. Ove godine, navode također, Zimski park bit će bogatiji programom i zabavnim sadržajima za djecu i mlade, te s najviše leda do sad.

Službeno otvarenje Zimskog parka na rasporedu je u četvrtak, 24. studenoga 2022., na Dan grada Zadra i blagdan sv. Krševana.

Za svu djecu, roditelje ali i ostale posjetitelje ŠC-a Višnjik i ljubitelje klizanja, svoja će vrata otvoriti atraktivno klizalište sa stazama i, u Zadru do sad nikad viđeni, ledeni tobogan.

Kompleks klizališta i ledenog tobogana prostirat će se na ukupnoj površini većoj od tisuću metara četvornih. Uz to, pripremljen je bogati zabavno-glazbeni i plesni program otvorenja za djecu uz prigodne radionice i voditelja. Također, svi posjetitelji ŠC-a Višnjik moći će se zabaviti i u veselom šarenom lunaparku, a u atraktivnim ugostiteljskim kućicama počastiti se ukusnim blagdanskim delicijama.

Organizator manifestacije Zimski park je ŠC Višnjik uz potporu brojnih partnera i sponzora. Svi detalji programa kao i radno vrijeme svih sadržaja Zimskog parka uskoro će biti objavljeni na službenoj mrežnoj stranici ŠC-a Višnjik.