Zoran Vulić za RD: Split zaslužuje više reprezentacije

0

Pobjedu hrvatskih reprezentativaca na otvaranju Eura za Radio Dalmaciju je komentirao splitski nogometni stručnjak Zoran Vulić.

Vulić smatra kako sa svim, nakon prvih 90 minuta Eura, možemo biti zadovoljni, osim s realizacijom:

Mislim da je jedino s čim ne trebamo biti zadovoljni rezultat jer danas smo odigrali jednu fantastičnu utakmicu. Bili smo puno bolji, puno kvalitetniji, znači u 90 minuta da ti jedna Turska samo jednom opali na branku, mislim da se tu nema šta reć. Prema tome, jedino s čime ne smijemo biti zadovoljni je rezultat, mislim da je on premalen za današnju utakmicu i prikazanu igru naše reprezentacije.

Dok se na glavnim trgovima i u kafićima diljem Hrvatske slavilo, u Splitu je, iz svima znanih razloga, vladala mlaka navijačka atmosfera. Tek pokoji automobil s kockicama na retrovizorima i pokoja zastava na balkonu. Bez navijačkih “pitova” ili masovnijih okupljanja. Upitali smo Vulića za komentar takve situacije:

Split je takav grad da je zaslužio puno više reprezentacije. Da bude ovdje. Prema tome, mislim da ima opravdanih razloga zašto je u Splitu to tako, ali jednostavno, moramo se veselit jer je reprezentacija svih nas. Dobili smo jednu dobru Tursku, prema tome, veselimo se. Mislim da će bit još vremena za veselje i da će Split to znat i pokazat, rekao je Vulić.