Zvijezde Hit Recordsa na koncertu u spomen na Kemala Montena – “Prijatelji i Kemo – Hiljade pahulja bijelih”

0

Godišnjica smrti poznatog kantautora Kemala Montena, po drugi će se put obilježiti u Zagrebu posebnom glazbenom čarolijom.

Nazvan po jednoj od Kemalovih vječnih melodija, koncert pod nazivom Prijatelji i Kemo – Hiljade pahulja bijelih u utorak 17.01.2017. godine, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog,okupit će njegove najbliže prijatelje, suradnike i kolege. Pjesme koje je izvodio Kemal Monteno, brojni dueti, kao i autorske skladbe koje je pisao za druge izvođače, i ove će godine izvesti i brojne regionalne zvijezde Hit Recordsa, Neda Ukraden, Halid Bešlić, Željko Samardžić, Boris Novković i Leo.

Oni će se u ovoj jedinstvenoj glazbenoj večeri, u ne sumnjamo ispunjenom Lisinskom, pridružiti svojim kolegama – Dražen Žerić Žera, Frajle, Gabi Novak, Goran Karan, Helena Blagne, Hanka Paldum, Ibrica Jusić, Jasna Gospić, Matija Dedić, Paula Jusić, Tereza Kesovija, Teška industrija i Željko Bebek.

Sve izvođače u dvorani Vatroslav Lisinski i ove će godine pratiti orkestar Nikše Bratoša, dok iza koncerta producentski stoje Paula Jusić i Đelo jr. Jusić.

Ne propustite koncert u povodu obilježavanja godišnjice smrti Kemala Montena, Prijatelji i Kemo – Hiljade pahulja bijelih, utorak 17.01.2017. godine, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u 20:00 sati!

Prijatelji i Kemo - Hiljade pahulja bijelih