David Guetta za Radio Dalmaciju: “Sia je najveća glazbenica s kojom sam surađivao!”

0
Foto: FB

Prije izlaska na prepun Poljud, David Guetta odvojio je par minuta za slušatelje Radio Dalmacije!

Neposredno prije nastupa stao je pred mikrofon Radio Dalmacije i odgovorio na par pitanja.

Apsolutna zvijezda druge večeri ULTRA EUROPE 2017 bio je David Guetta! Ali, on već dolazi nastupati u našu zemlju još od 2003. godine: ” Da, zaista rado ovdje dolazim! Sjećam se svojih prvih nastupa u manjim klubovima i uvijek je bila sjajna atmosfera. Sjećam se da bi me moj prijatelj Denis prije nastupa uvijek vodio u riblje restorane! Od tada, svaki put kad sam u Hrvatskoj jedem samo ribu!” – rekao je David Guetta!

Prije nastupa na ovogodišnoj Ultri David je stigao i uživati: Inače, uvijek kada dolazim svirati idem direktno s aerodroma na stage. Ovog puta, kako sam znao da dolazim u Hrvatsku, stigao sam dan prije! Tako sam cijelu subotu proveo na moru kupajući se  i uživajući na prekrasnim plažama”! – pohvalio se Guetta!

David Guetta je veliki obožavatelj nogometa i obožava nastupati na Poljudu!” Pratim nogomet,a pogotovo moj sin koji je veći stručnjak za nogomet od mene! Smatram da su emocije na nogometnoj utakmici jednake emocijama na mojim nastupima! Zajedničko im je da spajaju ljude i unose pozitivan duh”!

U svojoj dugodišnjoj karijeri David je surađivao sa velikim zvijezdama poput Justina Biebera, Rihanne i Britney Spears! Na pitanje tko ga je najviše oduševio, izdvojio je:” Sa svima sam uživao raditi jer su svi oni zaista veliki glazbenici, ali najveći utjecaj na mene ostvarila je australska glazbenica Sia! Ona je nevjerojatna skladateljica! Ona stvara glazbu tako brzo, tako genijalno i po mom mišljenju, ona je glazbenica bez premca”! – s oduševljenjem nam je poručio David Guetta!

Ovo je bio četvrti nastup Guette na ULTRA EUROPE festivalu u Splitu, a mi samo možemo poželjeti da ćemo ga gledati i narednih 5 godina na Poljudu!

,