Zadar na Cedevitu, Jolly protiv Cibone

0

U polufinalu košarkaškog Kupa “Krešimira Ćosića” u 17.00 sati će na Baldekinu igrati CedevitaZadar,a u 20 sati JollyCibona.

Branitelj naslova Cedevita je veliki favorit protiv Zadra, koji otkako ih je preuzeo Aramis Naglić igra puno bolje.

“Ove sezone imamo 3-0 s njima. Jednu utakmicu smo dobili jako uvjerljivo, a drugu sa zadnjim posjedom. To nam je pokazalo da se ne smijemo nimalo opustiti. Moramo stvarno odigrati dobru utakmicu i koncentrirano od samog početka jer Zadar ima dosta kvalitetnih igrača koji, ukoliko im se dozvoli igrati, mogu svakome napraviti probleme”, izjavio je trener Cedevite Veljko Mršić.

“Oni nemaju slabih točaka. Najbolja su momčad u Hrvatskoj i sigurno neće ući u utakmicu nespremni, jer je ovo ipak eliminacijski susret u kojem nema popravka. Oni su favoriti, a mi ćemo pokušati izvući maksimum nakon ovog niza utakmica i serije pobjeda. Uživamo u pobjedama, ali nam one moraju biti još veći poticaj da ostanemo skromni”, riječi su trenera Zadra Aramisa Naglića.

Jolly na svom Baldekinu igra protiv Cibone koja je protiv Šibenika imala jako težak posao. Pobjednika je odlučila jedna lopta. Slično se može očekivati i večeras,a iako ulogu favorita ima ABA ligaš iz Zagreba.

“Čeka nas težak meč sa momčadi koja igra rang više ali dati ćemo sve od sebe, nismo opterećeni i vidjeti ćemo koliko ćemo moći parirati Ciboni. Timskom obranom, pametnim napadom i sa dobrom kontrolom skoka možemo biti konkurentni”, kazao je trener Jollya Ivan Velić.