6. FESeTemana trogirskoga libra počinje 19. travnja

0
Foto: PR

Ovogodišnja, 6. FESeTemana trogirskoga libra, tradicionalnog festivala knjiga trogirskih autora, izdavača i knjiga s trogirskim temama, održat će se u atriju Muzeja grada Trogira od 19. do 28. travnja 2017.

Osim svakodnevne prodajne izložbe knjiga, na sam dan otvaranja FESeTemane ‐ 19. travnja u Galeriji Cate Dujšin Ribar održat će se predstavljanje zbirke poezije ‘Nedolično i vrijedno spomena’ Stanislave Nikolić Aras.

Ova manifestacija u organizaciji Muzeja grada Trogira, nastala u povodu obilježavanja Dana hrvatske knjige prema ideji Daniele Kontić ‐ Strojan, i ove će godine posjetiteljima ponuditi preko 100 naslova
trogirskih autora, izdavača ili pak knjiga s trogirskom tematikom.

U radnom vremenu od ponedjeljka do petka od 9:00 do 12:00 te od 17:00 do 20:00 sati, subotom od 9:00 ‐ 12:00, svratite u atrij Muzeja grada Trogira, razgledajte ponudu i pronađite nešto za sebe ‐ od poezije i beletristike preko znanstvenih studija i časopisa iz područja glazbe, filozofije, zaštite spomenika i povijesti do slikovnica za djecu.

Osim prodajne izložbe knjiga, u srijedu, 19. travnja 2017. u 19:30 u Galeriji Cate Dujšin Ribar održat će se predstavljanje zbirke poezije Stanislave Nikolić Aras ‘Nedolično i vrijedno spomena’. Zbirku će predstaviti Siniša Kekez, novinar i pjesnik, koji je nedavno objavio svoju prvu zbirku poezije ‘Splita mi je puna kita’.