Jug CO po novi trofej, Dubrovnik domaćin FF regionalne lige

0
Foto: vk jug co

Dubrovnik je domaćin završnog turnira Triglav regionalne vaterpolske lige.

Branitelj naslova Jug Croatia osiguranje u polufinalu u 18.30 sati igra protiv beogradskog Partizana, dok se u 20.15 sati sastaju zagrebačka Mladost i Jadran iz Herceg Novog.Jugaši su veliki favoriti za novi naslov, ne samo zbog činjenice što igraju u Gružu već i zato što imaju najveću individualnu kvalitetu te najboljeg trenera.

“Bez obzira što smo favoriti moramo biti na vrhuncu svoje forme. Naši protivnici na FF su ove sezone pokazali da protiv nas mogu odigrati dobre utakmice, uostalom Partizan nas je i pobijedio jednu utakmicu. Momčad iz Beograda je pokazala jedan bitan napredak kroz sezonu i moramo podignuti svoju igru kako bi uzeli još jedan trofej u regionalnom natjecanju”, kazao je za Radio Dalmaciju trener Jug CO Vjekoslav Kobeščak.

“Očekujem tešku utakmicu. Dobili su nas u Beogradu i morati ćemo biti maksimalno koncentrirani. Sve četiri momčadi koje su stigle u Dubrovnik žele osvojiti trofej iako znamo da smo mi favoriti. Nadam se da ćemo to i pokazati u bazenu, iako zaista mislim da ćemo imati puno posla da dođemo do zacrtanog cilja”, izjavio je Jugaš Xavier Garcia.

Finale se igra u subotu u 19.30 sati.