Treći dres Hajduka za novu sezonu stigao u Split

0

Treći Hajdukov dres stigao je u Split! Po njega je u sjedište Macrona u Bolognu otišla dobitnica u Hajdukovoj igri, dugogodišnja članica i pretplatnica Alma Šarić.

Na povratku u Split Almu je su dočekali predstavnici Hajduka Aljoša Bašić i Uduge Naš Hajduk Tomislav Mikulić te brojni novinari.

“Presretna sam, prvi put sam bila u Italiji, ali ostat će mi u dugotrajnom i lijepom sjećanju. Imala sam prva čast obući dres i jako sam sretna zbog toga. Dres mi je prelijep iako ovo nije bio moj izbor jer sam birala bijeli sa zlatnim slovima ali je on otpao u prvom krugu. Potom sam birala sivi, dakle ovaj crni mi je bio zadnji izbor, no oduševljena sam. Hajduk mi je nešto posebno u životu i već sam 13 godina pretplatnik, imam svoje mjesto na sjeverozapadu”, kazala je Alma Šarić po dolasku u Split.

“Sretni smo i ponosni zbog današnjeg dana. Zahvaljujemo se Almi koja je na simboličan način započela prodaju našeg trećeg dresa za novu sezonu. Imala je jedinstvenu priliku vidjeti kako je nastajao naš dres i upoznati se sa svim fazama njegove realizacije. Simbolika nam je važna, a ovakav dres je rijetkost u svijetu. Nakon murve i operete dobili smo i dres posvećen svojim navijačima te ćemo i u budućnosti nastojati ostati originalni. Pozivam navijače u naše fan shopove na stadionu i u trajektnoj luci, vjerujem kako će osim onih čije ime je na dresu po svoj primjerak pohrliti i kolekcionari”, kazao je direktor marketinga i prodaje Hajduka Aljoša Bašić

Dres je prvi kupio Roland Terze. Ustao je, kaže, u 6.30 ujutro i našalio se kazavši kako mu je dijete zakasnilo na trening. Sve za Hajduka.

“Dres je lip, ali neću ga nosit nego uokvirit doma. Imat će posebno misto na zidu”, rekao je Terze.

Nakon dočeka u trajektnoj luci, prvi primjerci novog trećeg dresa doneseni su i u fan shop na Poljudu i prodaja je službeno počela. Novi treći dres može se kupiti po cijeni od 529 kuna, a moguće ga je nabaviti i putem web shopa .