Stipica: Moramo dignuti glave i krenuti naprijed

0
Foto: HNK Hajduk

Nogometaši Hajduka poraženi su na Poljudu od Rijeke s 0:2 i tako nakon devet prvenstvenih kola za vodećim Dianmom zaostaju devet,a za Rijekom pet bodova. Zadnje dvije utakmice Splićani su izgubili i tako se doveli u vrlo lošu situaciju.

“Tužan sam nakon ovakvog rezultata, nismo imali energije i previše smo grešaka napravili. Rijeka je iskoristila naše greške, u ovakvim utakmicama to se kažnjava. Vidjeli smo to i u Europi. Moramo svi dignuti glave i krenuti naprijed, moramo se odužiti našoj publici. Ne smijemo više pružati ovakve predstave, moramo biti zajedno u pobjedama i porazima. Jedino se maksimalnim radom možemo dignuti iz ove situacije”, rekao je vratar Hajduka Dante Stipica.

“Nismo bili na željenoj razini. Rijeka je odigrala dobro zato što smo im mi to dopustili. Nema nikakvog opravdanja za našu prezentaciju. Moramo svi zajedno dignuti glave i u sljedećim utakmicama pokazati više. Moramo se vratiti igrama koje smo pokazivali na startu sezone. Nema velike filozofije”, riječi su Josipa Radoševića.

Hajduk u srijedu u 1/16 Kupa gostuje u Oriovcu protiv trećeligaša Oriolika. Početak je utakmice je u15.30 sati.