Zadar gost Cibone u ABA ligi

0
Foto: pixabay.com

Košarkaši Zadra u hrvatskom derbiju 8. kola ABA lige u  20 sati gostuju kod Cibone u Draženovom domu.

U dosadašnjem dijelu natjecanja Cibosi imaju tri pobjede i četiri poraza, dok su Zadrani na omjeru 2-5. Vrlo važna utakmica za oba sastava i treba očekivati borbu do samoga kraja. Iako je napustio momčad prije tri dana zbog nesuglasica s trenerom Slobodanom Subotićem, centar Cibone Luka Žorić će ipak pomoći momčadi u večerašnjem susretu. To je u svakom slučaju ohrabrujuća vijest za Cibonu.

“Držim da u Zagrebu imamo izglede za pobjedu. U dobrom smo ritmu, dobro treniramo i svi su zdravi. Volio bih da imamo još kojeg igrača na kojeg bismo u svakom trenutku mogli računati, ali moramo koristiti sastav s kojim raspolažemo. Kockice su posložene i idemo u željenom smjeru”, kaže trener Zadra Aramis Naglić koji je svjestan da kod njegovih igrača neće nedostajati motiva za pobjedu kod jednog od najvećih rivala.

“Kako god mi imamo poseban motiv kada igramo protiv Cibone, jednako motivirani oni dočekuju nas. Neće nas zavarati njihov poraz od Hermes Analitice jer se i nama nešto slično moglo dogoditi u HT Premijer ligi, što zbog umora što zbog nesvjesnog podcjenjivanja suparnika. Ipak, u dobrom raspoloženju dočekujemo ogled s Cibonom koja je uvijek suparnik dužan velikog respekta”,zaključuje Naglić.