Zadar dočekuje lidera ABA lige Budućnost

0
Foto: pixabay.com

Nakon što su pobjedama protiv Mega Bemaxa i Olimpije stigli na diobu četvrtog mjesta, košarkaši Zadra u 12. kolu ABA lige u 18 sati u dvorani Krešimir Ćosić dočekuju podgoričku Budućnost.

Gosti su favoriti, predvode ljestvicu s deset pobjeda i samo jednim porazom, ali u Zadru nikom nikad nije bilo lako pobijediti.Zanimljiv je podatak da su Zadrani od zadnjih deset utakmica dobili čak devet, naravno računamo ABA ligu i prvenstvo Hrvatske.

“Shvaćam euforiju u kojoj su sada naši navijači nakon pozitivnog niza, ali moramo biti svjesni svoje realne kvalitete, gdje smo bili i gdje smo sada. Definitivno je da imamo jednu dobru seriju iza sebe, ali moramo ostati maksimalno skromni i ići utakmicu po utakmicu. Jako bih volio da u ovom raspoloženju ostanemo što je duže moguće, ali tek je polovica sezone i puno toga se još može dogoditi. U ime igrača i stožera zahvalio bih našim navijačima i Tornadu na izuzetno pozitivnoj atmosferi. Sjajan je osjećaj igrati uz takvu podršku s tribina. Budućnost je odlična momčad, imaju samo jedan poraz u ligi i to dovoljno govori o njima”, kazao je trener Zadra Aramis Naglić.