Davis Cup: Radovi u Zadru idu punom parom

0

Radovi na izgradnji teniskih igrališta na kojima će potom izrasti stadion za polufinalni susret Davis Cupa između Hrvatske i SAD-a u Zadru od 14. do 16. rujna idu punom parom, predviđenom dinamikom i sve bi trebalo biti spremno na vrijeme za jedan od najvećih sportskih događaja ove godine u Hrvatskoj.

Sve što smo planom zacrtali se odvija u skladu s našim željama. U sportskom centru Višnjik trenutno je u tijeku prvi dio građevinskih radova, a 17. kolovoza počet će se raditi završni radovi na zemljanom centralnom terenu, rekao je predsjednik Organizacijskog odbora Petar Mirić.

Postavljanje montažnih tribina, koje će primati nešto više od osam tisuća gledatelja, počet će 22. kolovoza, a sve bi trebalo biti spremno za treninge 7. rujna.

Dakako, paralelno s građevinskim radovima Organizacijski odbor radi na svim ostalim segmentima vezano uz susret. Zanimanje ljubitelja tenisa je veliko, što je i razumljivo, a prodaja ulaznica trebala bi krenuti za nekoliko dana. Očekujemo da će naša reprezentacija imati veliku podršku s punih tribina, dodao je Mirić.