HEP novim spotom ispričao dojmljivu priču o svojim djelatnicima

0

Ovoga Božića HEP grupa donosi istinitu i emocijama nabijenu priču o svojim djelatnicima – predanim, odlučnim, ustrajnim i požrtvovnim ljudima koji rade i onda kada sve stane.

Ispričali su svoju priču, onu koju korisnici i kupci električne energije ne vide, no, ona je vrijedna pažnje i divljenja. Ta priča nosi snažnu poruku koja znači puno više od računa za potrošenu električnu energiju. Ona otkriva, da iza utičnice postoji čitav nevidljiv, ali velik i složen sustav, sustav koji je u svakom trenutku spreman odgovoriti na potrebe za svjetlom i toplinom, sustav koji i u ekstremnim situacijama, kada i sam trpi golemu štetu, osigurava opskrbu energijom svim hrvatskim građanima.

HEP-ov novi imidž spot prikazuje stvarne scene i stvarne ljude, njihove djelatnike koji su se u tim situacijama zaista i našli. Kako bi iz svakog kadra izašla istinska emocija, angažirani su HEP-ovi radnici, glumci naturščici koji su igrali uloge iz vlastitog života. U pisanju scenarija su iz prve ruke od svojih djelatnika saznali što se zaista događa na terenu i kako se u takvim prilikama radi i djeluje. Na temelju njihovih svjedočanstava napisan je scenarij i s njima kao akterima snimljen spot.

Snimalo se na lokacijama u Glini, Raslini kod Šibenika, na Velebitu te u Zagrebu u Nacionalnom dispečerskom centru. Sve su to mjesta stvarnih događanja – Glina i potres, Raslina i požar te Baške Oštarije na Velebitu gdje se spajaju sjever i jug Hrvatske, a klimatske neprilike često uzrokuju prekid opskrbe električnom energijom.

U HEP-u za zahvalnošću poručuju da su junaci spota – djelatnici koji se ne štede i rade u  nemogućim i po život opasnim uvjetima, a njihova predanost je Energija koja pokreće Hrvatsku!