Minea objavila ‘Best Of’ kolekciju hitova

0
Foto: Društvene mreže/Facebook

Album Minea – “The Best of Collection” najnovije je izdanje u ovoj popularnoj ediciji. Kompilacija sadrži brojne hitove poput “Vrapci i komarci”, “Uberi ljubicu”, “Good boy”, “Lasta, lastavica” s kojima je Minea osvojila publiku još na početku svoje karijere, ali i one koje su nastale u posljednjih nekoliko godina.

S pjesmom “Razonoda”, autorskog para Huljić, koju je Minea izvela na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, započinje niz njenih najvećih hitova. Pjesma je došla u pravom trenutku za Mineu, koja ja svoj pjevački status dokazala i brojnim transformacijama u tv show-u “Tvoje lice zvuči poznato”. Uz “Razonodu”, od novih pjesma na albumu imamo priliku čuti i pjesmu “Jedno”, s kojom se Minea predstavila na CMC festivalu Vodice 2011., “Potpisujem” iz 2012. godine te “Srce zauzeto” iz 2013.godine.

“The Best of Collection” – Minea sadrži i dva dueta, “Ako ovo je kraj” s Davorom Dragojevićem i “Mi smo jedno drugom suđeni” s Giulianom, aktualni singl koji je osvojio radijski eter. Upravo taj duet Minea je izvela na ovogodišnjim Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, gdje je nastupila prvi put.

Prošlu, ali i ovu godinu, Minea će pamtiti po brojnim angažmanima i koncertima za koje zaslužni prije svega njena svestranost, talentiranost i pristupačnost. Album po cijeni od 69 kuna možete kupiti na prodajnim mjestima Croatia Recordsa.