Nakon što je oduševila Europu, Antonela Doko novim singlom “Ta ljubav” osvaja domaći eter!

0
Foto: facebook.com/antonela.doko99

Nakon ogromnog uspjeha s pjesmom „Onaj dan“ Antonela Doko predstavlja novi singl “Ta ljubav” autorica Ines Prajo i Arijane Kunštek.

Pjesma “Ta ljubav” svjetsku je premijeru imala na Baltic Song Contestu u srpnju u švedskom gradu Karlshamnu gdje je Antonela kao predstavnica Hrvatske osvojila odlično 3. mjesto! Izvanredna 17-godišnja.

Antonela je za svoj odličan prethodni hit singl “Onaj dan”, koji je objavljen uoči ovogodišnjeg Zagrebačkog festivala, osvojila prva mjesta mnogih radio postaja u Hrvatskoj. Kao nagradu za veliki uspjeh Antonela je ovog ljeta sudjelovala na međunarodnom festivalu u Švedskoj gdje je, kao najmlađa od 10 sudionika, oduševila Europu i osvojila treću nagradu uz obrazloženje žirija da je „njezina energija na pozornici zadivljujuća, njezin glas nevjerojatan, a komunikacija s publikom očaravajuća, iako ima samo 17 godina!“.

Antonela je 2014. godine obradila pjesmu “Voli me” Prljavog kazališta u duetu s Dinom Antonićem, a s pjesmom “Ludi ti” osvojila je nagradu “Moj prvi Music Pub”.