Amy Macdonald predstavlja potpuno novi singl i videospot!

0
Foto: Universal Music

Nakon što se krajem prošle godine nakon čak četiri godine pauze vratila s akustičnom verzijom pjesme “Down By The Water”, Amy Macdonald predstavlja potpuno novi singl “Dream On”.

Ova stvar će se kao i prethodno navedena pjesma naći na iščekivanom studijskom izdanju Under Stars.

Novi singl Amy je pisala u suradnji s Benom Parkerom te Jimmyem Simsom, dok su se za produkciju pobrinuli Mikey Rowe i Andrew Britton. Amy kaže kako vjeruje da je dobro imati pjesmu bržeg ritma nakon božićnog mamurluka, a predstavljen je i prateći videospot:

Iščekivano studijsko izdanje Under Stars u Hrvatskoj očekujemo 17. veljače, a donosi 11 pjesama u standardnoj verziji te dodatnih 8 pjesama u deluxe izdanju. Novo izdanje naslijedit će album Life In A Beautiful Light(2012.), a produkcijski ga potpisuju Cameron Blackwood, Tim Bran, Roy Kerr te već spomenuti Andrew Britton i Mikey Rowe.

Trebalo je dvije i pol godine da ga snimimo, što je najduže do sad. U početku sam željela da se stvari odvijaju brže, no sad kad je gotovo sretna sam što smo si uzeli vremena. Ponosna sam na pjesme i zadovoljna albumom. Bilo je mnogo nevjerojatnih trenutaka, a album sadrži neke od mojih najboljih radova. Uzbuđena sam što ću napokon to podijeliti s fanovima, i sigurna sam da ću steći nove, kazala je Amy Macdonald o iščekivanom izdanju.

29-godišnja Amy iza sebe ima tri albuma, prodana u čak pet milijuna primjeraka, a nesumnjivo je da će i iščekivano izdanje pratiti taj uspjeh.

Popis pjesama na albumu Under Stars:

Dream On

Under Stars

Automatic

Down by The Water

Leap of Faith

Never Too Late

The Rise & Fall

Feed My Fire

The Contender

Prepare to Fall

From The Ashes