Dalmatinske delicije uz obilje zabave: Dalmatia Fun, Food and Wine Fest-22.09.2018 u Fun Parku Biograd

0

Spoj vrhunske zabave i ukusnih dalmatinskih delicija čeka vas u subotu 22.09.2018 u najzabavnijem mjestu na Jadranu. Fun Park Biograd odličan provod na 26 zabavnih atrakcija zapakirao je u dalmatinsko ruho zvuka i okusa.

U gastro ponudi naći će se tako dalmatinski aduti:  dagnje,lignje, girice, srdele, inćuni,slane srdele, pršut, sir, masline, vino, domaći kruh i fritule, a za muzički dio pobrinuti će klapa Fumada, poznata po izvedbama nezaboravnih dalmatinskih pjesama.

Za samu uvertiru ove dalmatinske fešte  Fun Park Biograd pripremio je odličnu zabavu za velike i male: Tricycle Trauma akrobatsku predstavu , gađanje lukom i strijelom, a u svijet iluzije odvest će vas mađioničar Rico. Park se otvara od 12 h .a uz dalmatinsku feštu za sve posjetitelje na zabavnom tanjuru naći će se atraktivni sadržaji i vožnje na čak 26 atrakcija. Započnite pomorsku bitku na lađama , provozajte se kroz jurski park ili pak ostanite bez daha na roller coasteru, projurite u ludoj vožnji kroz svijet Aliena ili hrabro kroz kuću strave i posjetite 7D kino-jedino na ovim prostorima i budite dio nezaboravnih bitki sa vanzemaljcima i banditima. Prođite kroz tematske vožnje, provozajte se kroz različite dimenzije  i zaustavite se na okusima i zvukovima Dalmacije -dovoljan razlog da već sad pakirate kofere za ovo nezaboravno putovanje!

Raspored programa:

15h – gađanje lukom i strijelom

16h -Tricycle Trauma akrobatska predstava

17h – Magic Rico

18h – Klapa Fumada

Funpark se otvara u 12 h , a program počinje već od 15 sati , ulaznica od 130 kn uključuje vožnje na svih 26 atrakcija. Sve detalji pronađite na fejs stranici parka.