Hajduk dočekuje Osijek

0

Hajduk na Poljudu od 19 sati igra utakmicu 25. kola Hrvatske nogometne lige protiv Osijeka. Trener Hajduka Damir Burić najavio je promjene u momčadi.

Osijek nam dolazi jako brzo nakon poraza od Rijeke, ali i željno očekivano. Želimo korigirati neke stvari koje nismo dobro odradili u prethodne dvije utakmice. Bit će nekih pozitivnih promjena, nadam se da ćemo se pokazati u pravom svjetlu. Sušić se sigurno vraća, a od liječničke službe očekujemo nakon adaptacijskog jutarnjeg treninga da zeleno svjetlo za ponekog igrača što bi nam donijelo širinu u ofanzivnom dijelu. Igrači su bili samokritični. Nije bilo vremena za dublje analize, ali vidio sam njihov odnos, jedva čekaju utakmicu jer ono na Rujevici nije bila naša prava slika. Čeka nas intenzivna i teška utakmica, ali veselimo joj se, rekao je Burić.

Osijek je kvalitetna momčad i rezultati ne pokazuju objektivno stanje. Sve utakmice koje su igrali bile su knap, mogle su otići i na njihovu stranu. Momčad je to koja se nadigrava, koju iznimno cijenim i zato ćemo biti spremni. Moramo ići na tri boda, ova utakmica nam je jako važna kako bi u susretima koji dolaze (Inter u Zaprešiću i Zagreb na Poljudu, op. a.) kontinuiranim i mirnijim radom dovodili do nekih opcija po pitanju promjena u momčadi. Neke igrače još moramo sačuvati i sačekati, zaključio je Burić.

Tijek utakmice Hajduk-Osijek od 19 sati možete pratiti uživo u programu Radio Dalmacije.