Hrvatski rukometaši na EP u skupini C

0
Foto: hrs.hr

Hrvatski rukometaši će na Europskom prvenstvu u siječnju sljedeće godine igrati u skupini C u mađarskom Szegedu  sa Srbijom., Francuskom i Ukrajinom, određeno je ždrijebom u Budimpešti.

Dvije najbolje reprezentacije prenose međusobni rezultat u drugu fazu natjecanja u kojoj se spajaju s po dvije momčadi iz skupina A i B. U skupini A će u Debrecenu igrati Slovenija, Danska, Sjeverna Makedonija i Crna Gora, a u skupini B u Budimpešti Portugal, Mađarska, Island i Nizozemska.

U skupini D će u Bratislavi igrati Njemačka, Austrija, Bjelorusija i Poljska, u skupini E u istom gradu Španjolska, Švedska, Češka i Bosna i Hercegovina, u skupini F u Košicama Norveška, Rusija, Slovačka i Litva.

Jako zanimljiva grupa je pred nama. Kao i uvijek, nadamo se da ćemo biti zdravi i spremni. Na Europskom prvenstvu nema slabog protivnika tako da će svaka utakmica biti zanimljiva i teška. Naravno, mi moramo misliti samo na nas. Moramo se dobro pripremati i ne smijemo biti opušteni u niti jednom trenutku. Kao i uvijek, ići ćemo iz utakmice u utakmicu i dat ćemo sve od sebe, izjavio je kapetan Kauboja Domagoj Duvnjak.