Ivan Perišić igrat će Svjetsku seriju u odbojci na pijesku!

0

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić nastupit će na turniru FIVB World Tour Major Series u odbojci na pijesku u Poreču.

Perišić je za nastup dobio dozvolu Međunarodnoga odbojkaškog saveza (FIVB). Partner će mu biti njegov prijatelj, odbojkaš Nikša Dell’Orco, a zarađeni novac donirat će Hrvatskom odbojkaškom savezu.

Dvadeset osmogodišnji Perišić puni posljednjih dana stupce svjetskih medija zbog interesa koji su za njim iskazali engleski velikani Chelsea i Manchester United. United je navodno Interu ponudio 44 milijuna eura odštete pa bi od ljeta Omišanin trebao igrati pod paskom velikog Josea Mourinhoa.

Moja očekivanja su uvijek ista. Kako u nogometu, tako i u odbojci – dati sve od sebe i pobijediti. Lani sam gledao ovaj turnir na TV-u i kontaktirao sam organizatore kojima sam prenio svoju želju da zaigram jer je izgledalo fantastično. I sad sam tu. Dobio sam dozvolu igrati na turniru najviše razine. Moja jedina želja je ostati u turniru što je dulje moguće. Nadam se da će moje sudjelovanje na turniru u Poreču pomoći promociji ovog jedinstvenog turnira i ovog lijepog sporta. Nagradu ćemo donirati za razvoj hrvatskih igrača odbojke na pijesku, izjavio je Perišić, inače veliki zaljubljenik u odbojku na pijesku.