Još 2.000 kuna bona u Studencu otišlo je u ruke Viktoriji: nadam se da će i drugi biti sreće kao i ja

0

Ponovno imamo dobitnicu bona od 2.000 kuna u Studencu. Viktorija Vladanović prepoznala je Dalmatinski mix, a pjesme i izvođači iz mixa su: Goran Karan “Prozor kraj đardina”, Mladen Grdović i Bepo Matešić “Sve za ljubav” i Oliver Dragojević “Ješka od ljubavi”.

Viktorija je presretna dobitkom.

Još sam uzbuđena i iskreno još ne mogu vjerovati da sam to bila ja. Suprug me slušao na radiju i odmah mi čestitao, a djeca još ne znaju. Sigurno će biti presretna.

Priznala je da igru prati od početka i da se koristila i našim uputama s Instagrama.

Hvala od srca Studencu. Tu stalno kupujem spizu i nadam se da će i drugi biti sreće kao i ja.

Viktorija je dokazala da je prava Dalmatinka i uzela nam 2.000 kuna bona u Studencu. A vi još sutra stignete igrati igru, prijavite se.

Gdje god da krenete po Dalmaciji, Studenac je u svakom gradu, svakom malom mjestu duž obale i na svakom otoku, a ima ga i u skrovitim uvalama (Mljet, Lastovo…) i na atraktivnim pozicijama na rivama – Trogirska riva, Viška riva…

Studenac marketi u Splitu postoje na tri lokacije, a to su Tolstojeva ulica, Split 3 i na Plokitama u Vinkovačkoj ulici. U tim marketima vas čekaju svakodnevno svježe marende (riblje i mesne), svježe voće i povrće, Na Splitu 3 Studenac ima i mesnicu Vitić sa odličnom ponudom mesa. Ukoliko odete na otok, na Hvaru vas čeka Local market na Hvarskoj pjaci, a uskoro i na rivi u Komiži. Friška spiza, domaći proizvodi, voće i povrće sa domaćih OPG imanja – sve to nać ćete u Studencu.