Kandidat HDZ-a za splitskog gradonačelnika Vice Mihanović predstavio program

0
Foto: PR;HDZ Split

Predsjednik HDZ-a Gradske organizacije Split Vice Mihanović predstavio je  svoj program koji je izrađen u suradnji s brojnim renomiranim stručnjacima, a čijom će realizacijom sutra, kao gradonačelnik Splita, metropolu Dalmacije učiniti ugodnim mjestom za život, za naše mlade i za starije.

Naime, njegovim izbornim programom KONKRETNO obuhvaćeni su sva područja života Splićana, i on je kako mu samo ime kaže – konkretan, ostvariv te potpuno realan, s jasno zadanim rokovima izvršenja.

– Ovaj grad mi je dao sve i sada je trenutak da svoje znanje, iskustvo i energiju usmjerim u razvoj našega Splita, na dobrobit svih njegovih stanovnika. Kada kažem svih stanovnika onda doista tako i mislim. Sada sam kandidat HDZ-a, ali nakon pobjede na izborima bit ću gradonačelnik svih Splićanki i Splićana. Nikada neću prihvatiti podjele na centar i periferiju, na fetive, vlaje i bodule. Želim biti gradonačelnik koji spaja, a ne razdvaja, koji sluša svoje građane, prepoznaje njihove potrebe, koji je dostupan i koji je spreman prihvatiti kritiku i suočiti se s njom. Ne mislim da sam najpametniji, niti da o bilo čemu najviše znam. Imam dovoljno upravljačkog, operativnog iskustva i ogromnu želju da ovaj naš grad učinimo još boljim mjestom za život nas i naših obitelji – naglasio je HDZ-ov kandidat, koji je za svoje predstavljanje programa izabrao nezavršeni dio prostora gradskog kotara Mejaši, gdje će uskoro biti otvorena knjižnica.

– Na ovom mjestu prije nekoliko godina bili su kokošinjci, a danas su ambulanta i ljekarna, pojasnio je Mihanović, jasno kazavši kako je ponosan sve što su u posljednjih šest godina napravili na Mejašima, kao predsjednik tog istočnog kotara grada Splita te kako je upravo to KONKRETAN putokaz što će napraviti u cijelom Splitu nakon pobjede na izborima. Programom, a ne obećanjima!