Klub mladih: „3,2,1 – Dizajniraj!“

0
Foto: PR

Klub mladih Split organizira ciklus „3,2,1 – Dizajniraj“; niz edukacija, predavanja i radionica te natjecanje i izložbu na temu grafičkog dizajna.

Klub mladih Split organizira „3,2,1 – Dizajniraj!“:

– besplatnu edukaciju iz grafičkog dizajna (Adobe Photoshop i Adobe Illustrator),

– natjecanje za najbolji rad,

– izložbu svih radova u trajanju od 2 tjedna u prostorijama Kluba mladih Split.

Program će se održavati u prostorijama Kluba mladih Split, a prvo predavanje počinje u četvrtak, 11.1., u 18 sati. Nakon završenih edukacija, u ponedjeljak, 22.1., organiziramo i natjecanje u izradi vizualnog identiteta, nakon kojeg slijedi izložba svih radova, u trajanju od dva tjedna.

Sudionici će imati priliku iskusiti natjecateljski duh te će im se povećati prilike za eksponiranost njihovih radova, a pobjednika čeka nagrada za uloženi trud i potencijal – vrlo kvalitetan miš za računalo.

Za sve željne dobre zabave u 20 sati u Caffe baru Academia, održava se treće izdanje Kvizazova. Kvizazov je kombinacija kviza općeg znanja i izazova za hrabre!

Natjecat će se 7 ekipa od 4 igrača.

Večer je podijeljena na dva dijela; prvi je dio kviz u kojem se u nekoliko kategorija provjerava opće znanje. U drugom dijelu očekuju vas igre. Svaka grupa odgovara istovremeno u prvom dijelu, a u drugom svaka grupa ima svoja pitanja.

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane, ali prijave su obvezne i šalju se na itheom.split@gmail.com.