Ksenija Urličić: Nina večeras ulazi u top pet!

0
Foto: Facebook.com / Zigman, Ksenija Urlicic

Večeras, točno u 21 sat počinje finale 61. Eurosonga. Osim 20 zemalja koliko ih je prošlo zahvaljujući nastupima u jednom od dva polufinala, u finalu će nastupiti i predstavnici „Velike petorke“ – Ujedinjeno Kraljevstvo, Španjolska, Francuska, Italija i Njemačka – uz Švedsku, zemlju domaćina.

Nina Kraljić, koja je nakon dugih sedam godina izborila finale za Hrvatsku, nastupit će u drugom dijelu natjecanja, odnosno 17„Ove godine ima dosta dobrih pjesama, konkurencija nije blaga“ kazala je za Radio Dalmaciju Ksenija Urličić ‘čelična lady’ zlatnog doba HRT-a i kazala kako su joj favoriti Australija, Rusija i Austrija.

Na pitanje kakav plasman prognozira Nini, Ksenija kaže: „Ako nastup bude na istom nivou i razini, u što nema razloga sumnjati – Nina će se vrlo dobro plasirati. Riječ je zaista o izvrsnom glasu i interpretaciji, ali i o sjajno razrađenom nastupu, što je jako važan element za dobar plasman. Ja sam u životu vječiti optimist. Vjerujem da će Nina ući među prvih pet. Nadam se da ćemo svi imati razloga za veselje ove godine“ kazala je Ksenija.

FINALE: Raspored nastupa, subota 14.05.

 1. Belgija
 2. Češka
 3. Nizozemska
 4. Azerbajdžan
 5. Mađarska
 6. Italija
 7. Izrael
 8. Bugarska
 9. Švedska
 10. Njemačka
 11. Francuska
 12. Poljska
 13. Australija
 14. Cipar
 15. Srbija
 16. Litva
 17. HRVATSKA
 18. Rusija
 19. Španjolska
 20. Latvija
 21. Ukrajina
 22. Malta
 23. Gruzija
 24. Austrija
 25. Velika Britanija
 26. Armenija

Izravan prijenos na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije počinje u 21 sat.