Malonogometni turnir u čast Andrije Bartulića

0

U petak, 2.prosinca održat će se 11. Memorijalni malonogometni turnir Andrija Bartulić Toni, kojeg organiziraju članovi splitske HVIDRA-e, u čast svom tragično preminulom predsjedniku.

U petak u 13 sati biti će svečano polaganje vijenaca na mjestu tragične pogibije Andrije Bartulića, a to je ujedno i otvaranje turnira. Utakmice će se igrati u maloj dvorani ŠC Gripe s početkom u 14 sati.

Ulaz na turnir je besplatan i svi su dobrodošli. Na turniru će sudjelovati ekipe iz raznih postrojbi Domovinskog rata, a sudjelovanje na turniru u revijalnoj utakmici uveličat će i ekipa veterana Hajduka među kojima će se naći Šurjak, Brajlo, Buljan, Džoni, Balić i drugi. „Suparnik“ veteranima Hajduka biti će ekipa Legende malog baluna za koju će nastupati velika imena ovoga sporta kao što su Tomičić, Delpont, Lemo, Mikas i Blažević.

Turnir se igra po grupama, a svaka grupa broji po tri ekipe. Polufinala zakazana su u 18.30 i 19 sati, dok je finalna utakmica na rasporedu u 20 sati. Osim malog nogometa HVIDRA će počastiti gledatelje i besplatnom tombolom s bogatim nagradama.