Naš Hajduk: Rekordna godina otkupa dionica

0
Foto: PR; Udruga Naš Hajduk

Rezultati donacija u projektu Za sva vrimena bili su rekordni i 2020. godine s nešto manje od 4 milijuna kuna donacija, ali ova godina je rekordnu granicu postavila znatno više. U 2021. godini navijači Hajduka donirali su više od 5 milijuna kuna koje kroz ugovor s tvrtkom Tommy uplaćuju na račun Hajduka.

Otvorenje parka Za sva vrimena bio je sjajan i emotivan događaj za svakog navijača Hajduka koji je svakako obilježio godinu na izmaku. Uz to, prikupili smo i rekordan iznos donacija i jedino s čim mogu zaključiti je da sve što nam treba je još jedna ovakva godina, kazao je voditelj projekta Za sva vrimena Tomislav Mikulić.

Uz otkup postojećih dionica u ovoj godini Naš Hajduk je stekao 20 000 dodatnih dionica i narastao s 24,53 posto dionica na 28,25 posto dionica Hajduka. Tim potezima osiguran je kontrolni paket koji garantira kako će Hajduk zauvijek ostati klub svojih navijača.

Kroz kupnju 1,86 posto dionica od tvrtke Konstruktor u travnju i donaciju 1,86 posto dionica od strane tvrtke Studenac pokazali smo jasno naš cilj da u budućnosti Hajduk većinski bude u rukama svojih navijača, kazao je tajnik Našeg Hajduka Luka Domikulić.

Članstvo je u 2021. godini uhvatilo trend rasta te premašilo 32 000 članova bez obzira što je pandemija značajno utjecala na terenske akcije početkom godine.

Iako je početak godine obilježen nemogućnošću održavanja terenskih akcija, uspješno smo se podigli u odnosu na 2019. i 2020. godinu i ovaj rezultat shvaćamo kao potencijal i priliku da u 2022. godini dodatno povećamo broj članova, rekao je voditelj Odjela za članstvo Teo Prkić.