Neka zabava u najvećem zabavnom parku krene!

0
Foto: PR

Vrijeme je za napuštanje školskih klupa i dobar uron u zabavu! Dolaskom dužih i toplijih dana vikende je najbolje obojiti smijehom i dobrim provodom na zraku. Idealna destinacija u kojoj možete spojiti more, sunce i dobru zabavu je svakako naš najveći zabavni park – Fun Park Biograd! 

Vikende u periodu od 31.05.2019 do 16.06.2019 reći će lagano školi „pa-pa“ i otvoriti svoja raskošna vrata zabave i igara u kojima će svi moći osloboditi svoj natjecateljski duh i dobro se provesti. Ne pozdravlja se samo škola i vrtić, pozdravljaju se i svi oni umorni od posla i obaveza i pozivaju da se malo vrate u dječju bezbrižnost. Dovoljno je da povedete pravu ekipu i dobar provod vam je zagarantiran! 

Uz adrenalinske vožnje koje su mnoge dobro zarolale pri samom otvorenju sezone tu su još neke zanimljive atrakcije koje će vas odvesti u svijet mašte i neke čak do svemirskog dijela Fun Parka Biograd. Za taj put dovoljan će biti Simulator!

I oni najmanji u Fun Parku Biograd mogu se provozati u Mine train coasteru! Veseli žuti vlakić  ulazi u zavoje, penje se i spušta velikom brzinom. Za sve avanturiste željne zabave u stilu Indiana Jonesa preporučujemo vožnju starinskim autićima kroz životinjsko carstvo u kojem se mogu vidjeti neke od najčudnijih biljaka i životinja koje žive ili su živjele na našoj planeti.

Igre i vožnje s ekipom su svakako najzabavnije. Stoga cijelo društvo može uživati u vožnji na Bumper Carsima – udarajte se, utrkujte i vozite najzabavnijim autićima ili se okušajte u igrama u najopremljenijoj dvorani Games Hall! Ovdje svatko iz ekipe može naći nešto za sebe: najmodernije igrice s video konzolama za profesionalne igrače gdje se održavaju redoviti natjecateljski turniri, ali i klasične igre poput stolnog tenisa, stolnog nogometa i košarke za obitelji.

Poseban hit su i pomorske bitke gdje će svaka ekipa imati priliku obraniti svoj brod. Uz obilje ludih vožnji i natjecanja sve posjetitelje čeka i velika potraga za FUN PARK BIOGRAD GUSARSKIM BLAGOM.

A za vaš rođendanski party idealan provod naći ćete, a gdje drugdje nego u centru zabave?! Jer pravi slavljenik priuštiti će svojoj ekipi nezaboravan provod na ludim vožnjama i u centru najboljih igara i još počastit tortom! Zabava za sve generacije čeka sve one koji su svoj vikend odlučili začiniti smijehom morem i suncem i napuniti baterije. Radno vrijeme: petak, subota nedjelja od 12-20 h. Više o ulaznicama OVDJE