Potraga za nestalom pripadnicom Oružanih snaga

0
Foto: nestali.hr

Pripadnici Hrvatske vojske u skladu sa svojim nadležnostima uključili su se u potragu za nestalom pripadnicom Hrvatske vojske zajedno sa pripadnicima Ministarstva unutarnjih poslova koji su nadležni za organizaciju i provedbu traganja.

Kako je i objavljeno u ranijem priopćenju, nestanak djelatnice Hrvatske vojske prijavljen je Policijskoj upravi zagrebačkoj 4. prosinca 2019. godine u večernjim satima nakon čega je započela potraga na području Grada Zagreba, izvijestio je MORH.

Zajedno s policijskim službenicima Policijske uprave Zagrebačke, pripadnici Pukovnije vojne policije uključili su se u noćnu potragu za nestalom pripadnicom s dva tima Antiterorističke vojne policije i patrolom Vojne policije i pripadnicima Kriminalističke vojne policije. Pronađeno je motorno vozilo nestale pripadnice, dokumenti  i osobne stvari, a potraga za nestalom osobom se nastavlja i dalje u primarnoj nadležnosti Ministarstva unutarnjih poslova.

Vojna policija je u stalnom kontaktu s Ministarstvom unutarnjih poslova, a uskladu s procjenama MUP-a i nadležnostima, Hrvatska vojska će se uključiti u daljnju potragu za nestalom pripadnicom.

Ukoliko građani imaju ikakva saznanja o nestaloj Jadranki Skender, molimo da informacije jave na email nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192.