Sastali se Kos i Burić

0

U ponedjeljak je na Poljudu održan sastanak predsjednika Uprave HNK Hajduk Ivana Kosa i trenera Damira Burića.

Razgovaralo se o aktivnostima u pripremi predstojeće natjecateljske sezone koju će Hajduk započeti prozivkom u srijedu 8. lipnja 2016. dok je prva službena utakmica na rasporedu 14. srpnja 2016. u okviru 2. pretkola kvalifikacija za Europsku ligu.

“Predsjedniku Kosu sam dostavio zatraženi izvještaj o stanju u momčadi, zatim analizu prethodne sezone te raspored aktivnosti u pripremi nove natjecateljske sezone. Razgovor je bio vrlo konstruktivan. Predsjednik je upoznat sa svim detaljima vezanim za prvu momčad te o detaljima mojeg poslovnog puta u Njemačku”, kazao je trener Damir Burić.

“Imali smo kvalitetan razgovor. S trenerom Burićem usaglasit ćemo sve teme vezane uz sportski segment Kluba pa tako i o otvorenom pitanju sportskog direktora o čemu aktivno razgovaramo i radimo”, dodao je predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos.

Podsjetimo, prvih devet dana hajdukovci će se pripremati na Poljudu, potom će od 17. do 24. lipnja trener Burić povesti svoje igrače u Austriju gdje će biti odigrane dvije prijateljske utakmice (naknadno će biti objavljeni termini i imena suparnika). Nakon Austrije, završni dio priprema hajdukovci će odraditi od 24. lipnja do 1. srpnja u Sloveniji nakon čega se momčad vraća u Split.   hajduk.hr