Split: Sajam „Gast“ ponovno otvoren!

0

Još uvijek se zbrajaju štete koje je prouzročila nezapamćena prošlotjedna bura i dugo će proći dok se nadoknade svi gubici. Ogromnu štetu pretrpio je i sajam na Žnjanu. Nakon urušavanja krova izložbene hale pod naletima vjetra, koji je sajamska događanja odgodio na nekoliko dana, danas su vrata „Gast“-a ponovno otvorena.

Svi predviđeni programi i sajamske aktivnosti odvijat će se prema prošlotjednom rasporedu, potvrdila nam je glasnogovornica „Sajma Split“, Marija Haupftman:

{mp3}Reportaze/sajam_gast_2015_ponovno_otvorio_vrata1{/mp3}

Svim izlagačima, naglašava Hauptfman, „Sajam Split“ se zahvaljuje na razumijevanju i pruženoj pomoći u nastojanju da se sajamska tradicija „Gast“-a ne preskoči:

{mp3}Reportaze/sajam_gast_2015_ponovno_otvorio_vrata2{/mp3}

Sajam „Gast“ svoja je vrata otvorio u 11:30 h za posjetitelje, a dobra vijest je da sve kupljene ulaznice i poslovni kuponi vrijede i sa starim datumom. Sajam trajati će do nedjelje, otvoren je svakodnevno od 9:30 do 19 h, a bit će organizirane brojne degustacije kuharskih delicija, promocije proizvoda i svakodnevne roštiljade. Ovaj sajam obuhvaća niz specijaliziranih sajmova od prehrane, pića, hotelske i ugostiteljske opreme, namještaja i turističkih usluga i uvijek je izrazito zanimljiv posjetiteljima. Vidimo se na Žnjanu do nedjelje!