Od srijede film Star Wars: Posljednji Jedi pretpremijerno u CineStar kinima u Splitu

0
Foto: PR

Najveći fanovi znaju da se novi Star Wars spektakl mora gledati na velikom platnu I u formatima eXtreme ili u 4Dx dvorani. CineStar eXtreme dvorane garantiraju najkvalitetniji doživljaj filma, uz najjači zvuk, najveće platno, najoštriju sliku i laserske projekcije. Osim najkvalitetnije tehnologije, posjetitelji će imati I dodatne benefite.

Svako CineStar kino u Splitu ima različite pogodnosti, ali bez obzira kupili ulaznicu za film Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi u CineStaru Joker ili Mall of Split ona vam donosi popust od 30% na sva piće u prekrasnom Cinema baru novog CineStara 4DX Mall of Split I to u period od 13.-17.prosinca.

MEET UP STAR WARS FANOVA – Samo u srijedu, 13.12., u 18 H ususret filmu dođite na veeeliki Star Wars Party u Cinema Baru u CineStaru 4DX Mall of Split, a svim kostimiranim fanovima CineStar daruje 2D ulaznicu na Loyalty kartici koja se može koristiti pri sljedećoj posjeti za bilo koju 2D projekciju.

CineStar kina u Splitu organiziraju i nagradni natječaj na društvenim mrežama – fotografiraj se s Darth Vaderom ili Stormtrooper, objavi fotku na Facebooku ili Instagramu uz #VolimCineStar i osvoji nagrade iz filma. P.S. Darth Vader vas čeka u CineStaru 4DX Mall of Split, a Stormtrooper u Jokeru!

I ne zaboravite…u dva CineStar kina u Splitu- Joker i Mall of Split imate najveće šanse pronaći ulaznicu za nadolazeći film, a ona vam garantira 30% popusta na sva pića u Cinema Baru od 13. do 17.12. Sve detalje pronađite OVDJE.