Zadar i Sonik Puntamika u borbi za polufinale

0

Drugog dana završnog turnira hrvatskog košarkaškog Kupa Krešimir Ćosić u Zadru igraju se preostale utakmice četvrtfinala: u 17 sati Škrljevo-Cibona te u 19.30 Zadar-Sonik Puntamika.

U petak će u polufinalu u 17 sati igrati Cedevita (u srijedu pobijedila Zagreb sa 114:63) i Zabok (svladao Šibenik s 86:84). Današnji pobjednici sastat će se u 19.30, a finale je na programu u subotu u 18 sati.

Svaka momčad koja je došla ovdje zaslužuje respekt. Tako se treba ponašati, a tko će otići do kraja i kakav će biti konačni rezultat pokazat će ova 3-4 dana. Naša je velika želja da mi budemo ti koji će doći tamo gdje želimo, ali put je dug i težak. Nervoza je prisutna, ali to je sasvim normalno pred ovakva natjecanja. Idemo dan po dan, trening po trening i na taj način ćemo je eliminirati. Uopće ne sumnjam u fantastičnu podršku s tribina, ali mi se moramo truditi da ostanemo skromni, najavio je trener Zadra Aramis Naglić.

Mi smo se pripremili za Zadar koliko smo mogli s obzirom da smo amaterska ekipa i treniramo jednom dnevno po sat i pol pa će nam najveći nedostatak biti fizička snaga. Koliko budemo mogli parirati Zadru u tom segmentu, toliko će utakmica biti zanimljivija. Čast nam je sudjelovati na ovoj završnici i nastojat ćemo se u što boljem svjetlu predstaviti zadarskoj publici i hrvatskoj javnosti, izjavio je za Radio Dalmaciju trener Sonik Puntamike Šime Kraljević.