Zona traži honorarne suradnike

0
Foto: pixabay.com

Info zona traži honorarne suradnike u realizaciji programa kluba Zona u novoj sezoni koja počinje u rujnu ove godine. Motivacijsko pismo, životopis voditelja i kratak opis aktivnosti potrebno je do kraja lipnja poslati putem obrasca za prijavu na natječaj dostupnog na klub.infozona.hr.

Prilika za suradnju nudi se voditeljima različitih aktivnosti namijenjenih poboljšanju kvalitete života mladih u Splitu. Na natječaj se tako mogu prijaviti pojedinci, neformalne grupe i organizacije te mogu ponuditi realizaciju edukacija, radionica, tematskih večeri i sličnih događanja. Aktivnosti mogu biti jednokratne, kontinuirane ili periodične, te namijenjene svim mladima ili nekoj specifičnoj skupini mladih.

Info zona aktivnosti kluba za mlade provodi već deset godina. Posljednjih godina u realizaciji programa Kluba Zona sudjeluje nekoliko desetaka suradnika, pojedinaca i različitih organizacija, te se u sezoni realizira gotovo tisuću sati besplatnog programa za mlade i skoro stotinu različitih jednodnevnih i višednevnih edukacija, izložbi, predavanja i tematskih druženja.