Emporium – web trgovina odjeće i igračaka za bebe i djecu

0
Foto: PR

Brzo, povoljno i sigurno – jednim klikom opremite klince od glave do pete!
Lijepo vrijeme, igre na otvorenom, kupanje, izleti i uživanje na suncu – sve to donose topli dani, ali s njima dolazi i obnova dječje garderobe. Svakog roditelja zanima gdje pronaći kvalitetnu, povoljnu, a prije svega udobnu i sigurnu odjeću za klince, a pri tome ne provesti sate u shopping centrima i potrošiti pravo malo bogatstvo. Zvuči kao nemoguća misija?

Kvalitetne dječje robne marke koje distribuira tvrtka Emporium Zagreb, koja je već preko dva desetljeća poznata po kvalitetnoj i pristupanoj odjeći za bebe i djecu do 14 godina. Cjelokupnu ponudu možete provjeriti i naručiti na web trgovini www.emporium.hr.

Veselo, udobno, povoljno i drugačije – Emporium je omiljena web trgovina iskusnih roditelja. U samo nekoliko klikova najmlađe je moguće opremiti od glave do pete. Naime, na Emporium web trgovini nalazi se preko 3.000 artikala odjeće, obuće i dodatnog asortimana – nosiljki i jastuka za bebe, baby cipelica, didaktičkih igračaka, prostirki za igranje. Garantirajući 100% sigurnu kupovinu te isporuku u roku od dva do tri radna dana, tvrtka Emporium je 2016. i 2018. godine zasluženo osvojila nagradu hrvatskog Web trgovca godine u kategoriji dječje opreme i igračaka. Kvalitetna, lijepa i vrlo povoljna dječja odjeća upravo je na predsezonskoj akciji od -40% i to je prilika koju treba iskoristiti.Sve je tako lijepo, zgodno i na prvi pogled korisno, no činjenica je da sigurnost nije dječja igra. Iz tog razloga, pri izboru dječje odjeće koriste se samo kvalitetni materijali bez štetnih sastojaka a krojevi su prilagođeni ugodnom i sigurnom kretanju i igri djece.

www.EMPORIUM.HR – vaša najdraža web trgovina. Najnovije vijesti o omiljenom dječjem centru pratite i na Facebook stranici Emporium Zagreb te na Instagramu – @Emporium_zg ne propustite aktualne ponude poput trenutne predsezonske akcije od -40% na kolekcije proljeće/ljeto 2019.