Fun Park Biograd otvara sezonu 29. i 30.5 2021. sa brojnim iznenađenjima i nagradama!!

0
Foto: PR

Najveći tematsko zabavni park otvara svoja vrata 29. i 30.5.2021. i uvodi vas u pravu ljetnu avanturu i nove pustolovine.  Brojna ekipa iz najvećih svjetskih Blockbustera provesti će vas od prapovijesne ere,  piratskih bitaka, Divljeg zapada  pa sve do svemirskih avantura. Ovo raskošno mjesto zabave koje vas baca u pustolovine koje ste gledali na filmskih platnima oduševio je i strane posjetitelje, a nakon zimskih dana koje su mnogi proveli u svojim domovima, bit će svakako pravo osvježenje vrhunske zabave za cijelu obitelj.  Uz obilje pustolovina na raznim atrakcijama ekipa Fun Parka Biograd pripremila je i  zabavan program za sve uzraste u kojemu mogu sudjelovati i veliki i mali, a sve su to začinili natjecanjima na kojima možete osvojiti i nagrade. Razlog više da s njima krenete u prave ljetne avanture!!!

PROGRAM OTVORENJA 29. i 30.05.2021.

 14.00  Svečano otvorenje sezone Fun parka Biograd

16.00   Funny iznenađenje-ako sretnete Funny u parku i gusara na šarenom biciklu znajte da vas očekuje poklončić

17.00   Natjecanje u snazi u tri kategorije – DJECA, MAME I TATE -odmjeri snage s mamom i tatom i osvoji nagradu

18.00    Disco pjena party -najzabavnija i najpjenastija disko groznica uz DJ Channy

 19.00    Natjecanje u jahanju divljeg bika

 20.00   Tombola-zaigraj i osvoji paketiće s brendom Fun Parka Biograd

 20.45   Puštanje lampiona-bajkovit ljetni doživljaj kada će se nebo išarati s najljepšim svjetlećim željama!

Okupite ekipu jer će vam trebati pravi tim za pobjedu na brojnim igrama i natjecanjima. I naravno odbacite brige i naoružajte se dobrim raspoloženjem. Svijet zabave sa slatkim poklonima čeka vas već od 14 sati.

WILD WILD WEST -pun pogodak za nezaboravan provod!

Nakon programa otvorenja park će odjenuti Wild West outfit kada će sve posjetitelje dočekati kauboji i Indijanke . Uz country glazbu i dobru zabavu krenite u avanture Divljeg zapada. Wild west pogon Fun Parka Biograd kao i sve ostale atrakcije radit će punom parom. Za najmlađe tu su indijanski kanui koji će ih odvesti u tjesnace male rijeke i u svijet hrabrih crvenih ratnika. Na Divlji Zapad vozi i Western Express-mali vlak koji vozi po zahtjevnom terenu i prolazi tunelom kojeg su izgradili vrijedni rudari. Pronađite svoje mjesto u vagonu i uživajte u prizorima Divljeg Zapada. Oni hrabriji zavoje mogu savladati i Mine train coasterom. Vožnje će se još dodatno začiniti indijanskim i kaubojskim natjecanjima te odličnim country pjena partijem! Ako želite iskusiti onu „divlju stranu parka“ ovaj vikend je pun pogodak za nezaboravan provod!

WILD WILD WEST PROGRAM:

 Cijeli dan            Pucanje iz luka i strijele

                             Slikanje s papigom Koko

18.00                    Pjena party uz country muziku

19.00                    Natjecanje u jahanju bika

Nakon uvodnih programa Fun Park Biograd priprema još brojna iznenađenja za sve uzraste, a sigurno će ovaj nagrađivani centar zabave na idealnoj ljetnoj lokaciji posjetiti svi oni željni zabave i dobrog provoda.

Radno vrijeme pogledajte OVDJE.

Cijene ulaznica potražite OVDJE.