Goran Karan poziva na sudjelovanje u snimanju spota!

0

Goran Karan treba našu pomoć za snimanje novog spota! njegovu poruku prenosimo u cijelosti!

Veliko mi je zadovoljstvo pozvati vas na sudjelovanje u snimanju video spota za pjesmu Jednom dnevno.

Video ćemo prezentirati kao mali ljubavni glazbeni recept za Valentinovo. Želite li biti dijelom stvaranja ovog spota, molim Vas lijepo;

Prvo, poslušajte pjesmu na ovom linku:

Ukoliko se slažete sa porukom pjesme i želite vašim poljupcem začiniti video za pjesmu, onda, u vašem gradu, kod vas na selu ili u prirodi, dođite s najdražom osobom na ono posebno “vaše” mjesto. Okrenite vaš mobitel vodoravno, zbog formata TV i ostalih ekrana, zatim uključite video snimanje i zamolite nekog da snimi vaš poljubac. Neka to, za potrebe ovog spota, bude nekoliko kratkih i slatkih sekundi. Ako video snimate u večernjim satima, za dobru snimku trebaće vam dodatno osvjetljenje. Nakon toga, možda vam i ne treba. A, što se mene tiče,  možete ugasiti i snimanje. U slučaju da silom prilika niste s voljenom osobom, postoji još jedan jednostavan i divan način na koji se možete uključiti u video za pjesmu Jednom dnevno i tako  premostiti daljinu i njemu ili njoj čestitati Valentinovo. Kako?

Uključite srce, sjećanje i maštu i pošaljite, ali s guštom, poljubac u kameru. Ili poljubite fotografiju voljene osobe na zaslonu…

Ili… ma, znam ja, smislit ćete vi nešto posebno! Tu digitalnu poruku u boci, taj vaš ciljani solo poljubac ćemo za ovu priliku nazvati – poljubac u boci.

Kad budete zadovoljni snimljenim, video nam pošaljite na mail: goranjednomdnevno@gmail.com  i to besplatnom aplikacijom wetransfer. Na taj način ćete najbolje prenijeti i sačuvati kvalitetu slike, nama nužno potrebnu za daljnji rad na videu. Dragi ljudi, da bismo Jednom dnevno učinili dokumentom i vaše ljubavi, to valja napraviti na takav način da svi budemo sretni i zadovoljni. Želimo biti u okvirima zakonske regulative i vlastite slobodne volje. To Vam, lipi moji, znači da, trebate imati preko 18 godina i da video šaljete i ustupate svojom dobrom voljom i bez naknade. Dakle, dobrodošli u naš ekskluzivni klub Dobrovoljnih davatelja poljubaca.

Dvadeset najboljih poljubaca, po izboru redatelja Željka Petreša i mene, ulaze u spot za pjesmu Jednom dnevno. Da bi pjesmu predstavili u vrijeme Valentinova, rok za slanje snimljenih poljubaca je do dvadesetpetog siječnja 2019-e godine. Sritna vam Nova godina i – ljubite se, bar Jednom dnevno!

Goran