Ivana Kindl predstavlja videospot za novi singl „Najbolje“

0
Foto: Universal Music

Nakon što je „Najbolje“, novi singl Ivane Kindl, predstavljen u digitalnom obliku i kroz radijski eter, stiže nam i službeni prateći videospot, redatelja Tomislava Horvatinovića!

U snimanju videospota sudjelovala je i nekolicina Ivaninih dragih susjeda – kvartovski klinci, kojima je ispunjena želja da sudjeluju na snimanju glazbenog spota.

Ivana Kindl, jedna od najjačih hrvatskih vokalistica, ‘neprikosnovena u vokalnim improvizacijama’ kako ju je opisala i Josipa Lisac, predstavlja videospot za svoju funk-soul poslasticu “Najbolje”, koji je sniman u Zagrebu, a dostupan je putem njenog službenog YouTube/Vevo kanala:

Glazbeni spot za pjesmu ‘Najbolje’ treća je suradnja ‘Nexus produkcije’ s Ivanom Kindl. Kako nas je atmosfera pjesme ‘kupila’ na prvu, odlučili smo brzim kadrovima dodatno razigrati pjesmu, a drago nam je da su nam se na setu priključili i Antonio Geček (truba) te Ivica Premelč (sax), istaknuo je  redatelj Tomislav Horvatinović.

U glazbenom spotu uz Ivanu, Antonia i Ivicu pojavljuju se i Laura, Borna, Maks, Vita, Dora, Vito, Leon i Kala, kvartovski klinci kojima je na ovaj način Ivana ispunila želju da sudjeluju na snimanju glazbenog spota.

Videospot je sniman na nekoliko prepoznatljivih zagrebačkih lokacija – šetalištu uz Trg kralja Tomislava, na Strossmayerovom šetalištu, Mesničkoj ulici, u Dboxx storeu,  ali i kod garaže u Velikoj Gorici. Za produkciju je bila zadužena NEXUS ekipa – Tomislav Horvatinović (režija, montaža), Stjepan Dolenec (DOP), Sonja Jug (stilistica), Michelle Milardović (make-up) i Ivanin menadžer Marko Horvat (izvršna produkcija).

Novi singl “Najbolje” izvrstan je nastavak na plesnu pop funk atmosferu pjesme “Dobra stvar”, kojim Ivana svoje slušatelje zvukovno odvodi na live-session nekog soul kluba, u kojem pozornicu dijeli s besprijekornim glazbenicima kao što su Vlado Mirčeta, Alen Križaj, Luka Maričić, Jurica Leikauff, Ivica Premelč i Antonio Geček.

Izuzetno mi je drago da je singl “Najbolje” našao put do slušatelja, što potvrđuje ulazak na Top 40 ljestvicu singlova. Slušatelji potvrđuju da feel-good atmosfera i funky groove ovog singla predstavljaju osvježenje, a bitno je stalno naglašavati poruku koju šaljemo pjesmom, a ona glasi: odbaci sve okove, voli i budi ono što jesi!, rekla je Ivana Kindl.

Novi zamah koji je Ivana dobila suradnjom s Universal Music Hrvatska, kao i izniman uspjeh singla “Dobra stvar” koji se na službenoj Top40 ljestvici singlova zadržao 30 tjedana, rezultirali su funk soul bombom “Najbolje”. I ovog puta pjesmu autorski potpisuju Ivana Kindl i Alen Križaj (glazba) te Ines Prajo (tekst).

http://www.ivana-kindl.com/

https://www.facebook.com/Ivana.Kindl.page

https://www.instagram.com/ivanakindl/