Ivo Amulić: Politiku treba staviti u drugi plan

0
Foto: FB

Splitski pjevač Ivo Amulić gostovao je u emisiji “Uzduž i poprijeko” s Ivom Perkušićem.

Ivo Amulić, iza kojega je 30 godina uspješne karijere, u programu Radio Dalmacije osvrnuo se na svoje glazbene početke:”Od malih nogu znao sam da se želim baviti glazbom. Imao sam podršku obitelji, a kasnije i sreću da su u mojim prvim ozbiljnim počecima bili uključeni sjajni ljudi poput Nenada Ninčevića i Tomislava Mrduljaša. Naša druženja obilježilo je puno zabave i nezaboravnih trenutaka. U jednom takvom trenutku, rodilo se i ime Tutti Frutti, a Žele Maretić je taj koji nam je dao ime” – otkrio je Ivo.

Nakon uspješnog period s Tutti Frutti bendom, Ivo je pronašao drugu mladost sa Klapom Rišpet:” Nema velike razlike između Tutti Fruttija i Klape Rišpet. Kad mi je Pero Kozomara došao s prijedlogom da bi radio Klapu, to mi je svidjelo na prvu. U klapi se svi volimo družiti zajedno, pjevati i svirati. Mogu reći da je Klapa Rišpet u punom smislu – klapa” – rekao je Ivo.

O stanju u hrvatskoj politici:”U nas kad otvorite novine, politika zauzima najveći dio. To nije normalno. U razvijenim zemljama političari nisu “zvijezde” kao u nas i svi mi trebamo politiku staviti u drugi plan” – kazao je Ivo.

Ivo Amulić je najavio novi album Klape Rišpet. Album se očekuje krajem studenoga, dok će uskoro objaviti novi singl imena “Pusti suzu” za koji su snimili spot u Primoštenu.