Kaštela: U tučnjavi jedna osoba ozlijeđena

0

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske zabilježene su tri prijetnje, osam oštećenja tuđe stvari, tri teške krađe, tri krađe i pet požara, a jedna osoba je ozlijeđena u sukobu u Kaštelima.

U noći 17. travnja u ugostiteljskom objektu u Kaštel Lukšiću došlo je do narušavanja javnog reda i mira, a potom i sukoba više osoba u kojem je jedna osoba teško ozlijeđena. Oštećen je inventara objekta. Jedna osoba je dovedena u prostorije policije i zadržana do otrežnjenja. Daljnje kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja i pronalaska počinitelja je u tijeku.

Tijekom vikenda (od 14. do 16. travnja) na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske provedena je akcija u prometu. Evidentirano je 128 prekršaja, od kojih 33 u odnosu na alkohol i 61 u odnosu na brzinu. U prostorijama policije zadržano je 8 vozača, a najveća izmjerena koncentracija alkohola je iznosila 2,35 g/kg i izmjerena je na području Imotskog.

Od 14. do 17. travnja na području Policijske uprave splitsko dalmatinske evidentirano je 28 prometnih nesreća, od čega trinaest s materijalnom štetom. Dvije osobe su teže, a šesnaest osoba je lakše ozlijeđeno.