Magazin ima novi hit – „Macho man“

0
Foto: Nataša Bartulica

Grupa Magazin objavila je pjesmu “Macho man”, novi, siguran hit autorskog para Tončija i Vjekoslave Huljić, ujedno još jedna pjesma iz nedavno izvedenog mjuzikla Pacijenti koji je oduševio domaću publiku.

Priča o showbussinessu koji se seli u privatnu psihijatrijsku kliniku nasmijala je brojne posjetitelje, a singlovi “Srce za vodiča”, “Ima nešto u tome” te “Psihopat” dodatno su pobudili interes publike. Nova pjesma “Macho man” govori o majci čija je želja da joj kćer lagodno živi pa je savjetuje kako će pronaći bogataša i tako si osigurati život na visokoj nozi. Upravo je ova pjesma na premijeri mjuzikla izazvala oduševljenje publike, a pastirica Manda čiji je lik utjelovila Elena Brumini, zaradila veliki pljesak.

Magazin - Macho Man

U novom video spotu uz Andreu Šušnjaru u ulozi dobronamjerne majke, odlično se snašao poznati voditelj Damir Mihanović Čubi. Duhoviti video spot redateljsko je djelo Lea Bartulice.

Bilo je kao zabavno i interesantno snimati ovu pjesmu i moram priznati da smo se svi jako dobro zabavili i nasmijali u studiju. Pjesma nam se svidjela već na prvi takt, a reakcije i ostalih suradnika koji su je čuli, je odlična. Pjesma je zabavna, smiješna i garantira dobru zabavu. Pisana je za mjuzikl ‘Pacijenti’ i na premijeri je upravo ona izazvala najviše smijeha što je mi dobar pokazatelj da će je publika koja nije vidjela mjuzikl dobro prihvatiti. Pogotovo smo se dobro zabavili na snimanju spota gdje je apsolutni kralj zabave bio Čubi koji je glumio moju majku, rekla je Andrea.

Magazin - Macho Man

Na upit je li i njoj majka daje savjete vezane uz muškarce, rekla je da se njena majka u taj njenog života ne miješa. A mjuzikl?

Mjuzikl me zbilja oduševio i ispunio sva moja očekivanja. Svaka uloga je na svoj način posebna. Jako sam sretna zbog obitelji Huljić što su jednom pokazali i dokazali da su najbolji u ovom poslu i ponosna sam što sam dio te priče, dodala je Andrea.

Mater kaže:
Makni odavde ‘ćerce moja

Idi na mjesta gdje znaš da je lova

Uz najveću jahtu ti se šetaj

K’o da je tvoja

Imat ćeš jednom i ti svog šofera

Treba ti s bogatim neka afera

Treba ti bogati Rus ili sultan od Bruneja

Izbijeli zube

I smij se ljube

Podigni grudi nek nebo ih ljubi

Nek’ ti je teniski reket pri ruci i samo tuci

Uhvati princa, neš’ valjda jadu

Uhvati jednom Boga za bradu

Pudlicu šetaj

Neš’ kozu valjda

S kozom nećeš do komada

Refren:

Kad me udari malo ljubavi

meni treba macho man

neka zgrabi me

vodi odavde

jer meni treba macho man

Mišići, pločice

vatrene okice

to meni pravo muško je

Neka ženi me

vodi odavde

jer meni treba macho man.