‘Naša bila štorija’: U prodaji album i ulaznice za koncert u Splitu

0
Foto: PR

Dugoočekivana koncertna promocija mjuzikla ‘Naša bila štorija’ započet će 21. travnja u Splitu u dvorani Gripe te se nastaviti 11. svibnja u zagrebačkoj Ciboni. Svoje mjesto na ovom glazbeno-scenskom spektaklu u Splitu možete rezervirati kupnjom ulaznica u Ticket Shopu po cijeni od 90 kuna ili na prodajnim mjestima u Splitu: Croatia records, Atlas, Dancing bear, Tisak media i Smokvina travel.

U  web shopu Scardone i CD shoppovima u prodaji i album ‘Naša bila štorija’ sa 16 vanserijskih pjesama koje potpisuju Neno Ninčević i Goran Karan, a među njima su i veliki hitovi ‘Sta je svit’, ‘Manta me jubav’ te ‘Štorija’.

Album možete poslušati i na Deezeru i prvi se sa Severinom, Goranom Karanom, Danijelom, Giulianom, Tedijem Spalatom, Stefanom Kokoškovom, Arijanom Čulinom i Snježanom Sinovčić Šiškov kroz pjesme iz mjuzikla naći usred prelijepe ljubavne priče u Split ’70-ih godina.

Svoju premijeru ‘Naša bila štorija’ imat će u Splitu, na Severinin rođendan, a pratit će ju izvedba u Zagrebu, u dvorani Dražena Petrovića, 11. svibnja – na rođendan njenog autora Nene Ninčevića.

Album je u eskluzivnom digipacku, bogato opremljen knjižicom od 32 stranice s atraktivnim fotografijama sa snimanja spotova, stihovima pjesama, izjavama autora i sjajnim uvodnim monologom lika Ćiribimbaša koji savršeno opisuje likove, odnose zavađenih obitelji, Split ’70-ih godina i njegov jedinstveni mentalitet.

‘Naša bila štorija’ romantična je priča o zabranjenoj ljubavi, ali i oda gradu Splitu i njegovim ljudima, običajima i jedinstvenom načinu življenja. Duboko prožete emocijama, humorom i ćakulom karakterističnom za grad pod Marjanom, pjesme iz ‘Naše bile štorije’ izmamit će vam osmijeh na lice i razgaliti srca te nas svojim motom podsjetiti da ‘sve ča jubav složi, nije grij’.