Nives Celzijus i klapa Sveti Florijan zapalili selo na snimanju spota „Biondina“

0

Najiščekivaniji spot ovog ljeta konačno je ugledao svjetlo dana, a senzacionalna Nives Celzijus ponovno osvaja s pjesmom „Biondina“.

Uz pratnju splitske klape Sveti Florijan, pobjednike jubilarnog 50. Splitskog festivala, sexy pjevačica pripremila je pravi ljetni hit za predstojeći CMC festival u Vodicama na kojem je ona sama prošle godine osvojila nagradu „Hit godine“ za pjesmu „Karanfili“.

Nazvali smo Nives i pitali je što ima novoga?

„Da, izdali smo novu pjesmu ‘Biondina’, duet s klapom Sveti Florijan. To je zapravo priprema za CMC Festival gdje ćemo je predstaviti. Htjeli smo napraviti malu promjenu u izričaju i izvesti nešto da dalmatinski način tako da se nadam da će se vama Dalmatincima to svidjeti“.

Zanimalo nas kako je došlo do suradnje s klapom sv. Florijan?

„Pa meni je bila jako simpatična njihova pjesma ‘ Kako ću joj reć’ da varin’ i zapravo se možda po nekakvoj šaljivosti uklapala u ovu priču koju smo zapravo htjeli izvesti i dobiti. Moj agent im se javio te im predložio suradnju. Oni su čuli pjesmu, oduševili su se pa smo krenuli u akciju“.

Akcija se odvijala u Eko selu Škopljanci gdje se snimao spot za pjesmu. Tko je bio inspiracija za radnju u spotu?

„’Malena’ i Monica Bellucci. Nekako smo htjeli dočarati tu emociju iz filma i tu nam se eko selo Škopljanci jako dobro uklopilo“.

Vidimo da si za potrebe pjesme i spota postala plavuša? J

J Da, drastično sam promijenila image. Pjesma je bila takva kakva je. Bilo je ideja da se možda mijenja tekst i prilagodi jednoj brineti međutim shvatila sam da bi onda izgubila na čari i to ne bi bilo to. Rekla sam, idem probat postati plavuša. Uvijek me nekako kopkalo..i dok sam bila klinka..mi crnke želimo bar na trenutka vidjeti kako je to biti plavuša“.

I, kakva su onda iskustva kao plavuša?

„Pa plava sam možda jedno tjedan dana, možda nešto više. Ne mogu vam još reći neke konkretnije dojmove. Ja sam zadovoljna i sama sebi se sviđam te sam vidjela da ljudi energičnije reagiraju na plavuše, tako da se okreću bez pardona. Pretpostavljam da me u ovom trenutku i ne prepoznaju nego eto, ta duga, plava kosa ih mami na okretanje i gledanje. Definitivno je za sad jako zanimljivo. Jedino još nisam imala prilike malo izlaziti i vidjeti da li se plavuše zaista bolje zabavljaju i da li su zaista fatalnije za muškarce. To će te me pitati zajedno mjesec dana“.