Petar Grašo s pjesmom “Ako te pitaju” u finalu nagrade Cesarica

0
Foto: PR

Nakon završenog glasovanja za pet hitova predloženih u mjesecu travnju, publika je odlučila i o četvrtoj nominiranoj pjesmi koja ulazi u finale Hrvatske glazbene nagrade publike za hit godine – Cesarica.

Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma „Ako te pitaju“ koju izvodi Petar Grašo, a autorski potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić.

U travnju je publika glasovala za pjesme: Petar Grašo “Ako te pitaju”, Jole “Maksimalno”, Nina Badrić “Mijenja se vrijeme”, Antonela Doko “O čemu pričamo” i Domenica “Vidi se iz aviona”.

Pjesma Petra Graše „Ako te pitaju” osvojila je najveći broj glasova publike i nominirana je za Cesaricu te time ulazi u drugi krug glasovanja koji će se održati u prosincu.

Kraj prošle godine Petar Grašo zaokružio je novim singlom i spotom “Ako te pitaju”. Nezapamćeni odjek na društvenim mrežama već pri puštanju prvog teasera dao je nagovijestiti kako je na pomolu još jedan veliki hit splitskog glazbenika koji će zasigurno pratiti uspjeh Grašinih novijih hitova “Moje zlato”, “Ne znan za se” i “Srce za vodiča”.

Ovo je jedna od onih pjesama na koju sam se naježio kada sam je prvi put čuo i to mi je uvijek prvi impuls da je nešto dobro. Moja publika priuštila mi je predivne trenutke na svim mojim koncertima tijekom cijele godine i doista sam sretan što im mogu zahvaliti ovom pjesmom. Što se spota tiče, moja ideja bila je oslikati toplu ljubavnu priču, a završni stih pjesme za mene je poanta života: “triba nan malo, triba nan samo – da se volit znamo”, rekao je Grašo za svoju novu pjesmu.