Pogledajte u čijem su zagrljaju i kako se zabavljaju Pravila Igre kada nisu na pozornici!

0
Foto: Matea Smolčić

Poznato je kako je glazba bez slušatelja i publike, kao torta bez šlaga. Jedno od najugodnijih glazbenih iznenađenja regionalne scene, koji su u proteklih godinu i pol, prešli dug i trnovit put od potpunih debitanata do samog vrha, itekako su svjesni te činjenice.

Upravo stoga, momci iz Pravila Igre, odlučili su na najljepši način zahvaliti svojoj divnoj publici, što ih prate od početka njihovog rada i tijekom proteklih šest glazbenih uspješnica. A kako bolje zahvaliti publici nego odličnim video spotom za novi singl „Zagrli me“, u kojem su mjesto našli brojni fanovi, koji su nazočili na njihovim nastupima u sklopu velike regionalne koncertne turneje Tonija Cetinskog, na kojoj su Pravila Igre nastupali kao podrška Toniju.

Gledajući ovaj spot u režiji Daria Lepoglavca, publika će imati prigodu vidjeti kako izgleda sam nastup na pozornici, ali i atmosfera u backstageu, te kako teku same pripreme prije koncerta.

‘Zagrli me’ skladba je koja ima poseban značaj za nas. To je prva pjesma koju smo ikada snimili u studiju kod Mire Buljana prije dvije godine. Osim toga, mi volimo reći da je to pjesma zbog koje smo i postali band, odnosno koja nas je ujedinila i spojila. Čuvali smo je poprilično dugo, čekajući pravi trenutak, koji je vjerujemo, napokon i došao. Stvarno bi bio grijeh ne snimiti video broj u takvom jednom ambijentu, te pred najboljom publikom na svijetu. I ovom prigodom, Toniju još jednom veliko hvala na pozivu i iskazanom povjerenju, koje smo nadamo se i opravdali, poručuju momci.

Kao i u slučaju prvih šest singlova Pravila Igre „Nebo na mojoj strani“, „Lijek za besane noći“, „Kamen na duši“, „Na ulazu“, „Okovano srce“, „Na tvojim usnama“, i iza ove sedme po redu glazbene uspješnice autorski stoji bračni par Buljan. Sonja kao autorica teksta, te Miro koji potpisuje glazbu i produkciju, a u suradnji s dečkima iz banda aranžman.

Marko, Goran, Denis i Marko, primjer su kako se ljubav prema glazbi, talentiranost, kao i ulaganje višestruko vrati.