Pušten u prodaju Frankin dugoočekivani album ‘S tobom’

0
Foto: Šime Eškinja

U prodaju je izašao Frankin dugoočekivani album “S tobom” koji donosi 16 pjesama. “Ovaj album sam ja. Bez maski, bez kompromisa. Ovaj album su svi moji usponi i padovi. Od glazbenih početaka, do danas” – kaže Franka. 

“Od kada me pjesma S tobom pronašla, sve je sjelo na svoje mjesto. S njom sam se vratila glazbi i obilježila mi je godinu. Mislim da je zaslužila da se po njoj zove album kojeg sam zaista dugo i s nestrpljenjem čekala”, rekla je Franka.

Osim već poznatih hitova koji se još uvijek nalaze na vrhu glazbenih top lista i bilježe milijune YouTube klikova – “Kao ti i ja” i “Ti mi nosiš sreću”, te pjesmu koja nosi naziv albuma – “S tobom”, svoj put do publike potražit će i četiri nove pjesme. Pjesma “Tajno” s kojom će se Franka predstaviti publici na nadolazećem Zagrebačkom festivalu, prekrasna balada “Nedodirljivi” i za Franku neobična, hrabra, produkcijski snažna pop pjesma “Vojska noćnih leptira”, te potpuno nova, moderna verzija hita grupe Divas iz 90-ih “Oprosti mi”. Na albumu je i pjesma ”Crazy” s kojom je Franka predstavljala Hrvatsku ove godine na Eurosongu, ali i zanimljiva ”Kao ti i ja”, ‘vocal session’ – gospel, a capella/beatbox verzija u kojoj je Franka surađivala s poznatim ansamblom Husar & Tomčić škole pjevanja.

Na albumu su mjesto pronašle i pjesme bez kojih Franka vjeruje kako njezina priča ne bi bila potpuna. Snimljene su prije glazbenog predaha, a obilježile su njezinu karijeru:

“Da samo znate kako je dobar osjećaj! Iskreno, put nije bio lagan… Bilo je trenutaka kada se cilj na trenutke činio nedostižnim, kada sam bila spremna odustati, mislila da se više nikada neću baviti glazbom. Ali taj plamen je uvijek tinjao u meni i čekao svoje vrijeme.“ – iskreno je istaknula Franka.