Slatine i Okrug domaćini popularnih ljetnih igara

0
Foto: PR

Popularne sportsko – zabavne igre City Games, kojih se mnogi još sjećaju pod nazivom Jadranske igre, stižu na Čiovo. Kvalifikacijski susreti održat će se u petak 15. srpnja u Okrugu Gornjem, a dan kasnije 16. srpnja u Slatinama. Oba susreta počinju u 19.30 sati, a ulaz je besplatan.

Uvijek je lijepo vratiti se na Čiovo i vjerujemo kako nas ponovno očekuju napeti susreti s odličnim natjecateljima i sjajna atmosfera kakvu smo već imali prilike doživjeti u Okrugu i Slatinama, izjavio je autor projekta City Games Miroslav Krzyk.

Uz agenciju Adria events iz Rijeke, natjecanje u Okrugu Gornjem organizira Turistička zajednica općine Okrug, dok će se natjecanje u Slatinama pobrinuti Turistička zajednica grada Splita i Mjesni odbor Slatine.

Prije seniorskih natjecatelja, svoje će vještine testirati i najmlađi igrači u juniorskom dijelu natjecanja koje počinje u 18 sati. Igrače i posjetitelje očekuje napeta borba za prolazak u daljnji krug natjecanja.

Najbolje ekipe iz Okruga i Slatina dobit će priliku za nastup u polufinalu u Baškoj Vodi gdje će pokušati izboriti plasman u hrvatsku završnicu u Malinskoj. Nakon Čiova, City Games kreću put Brela gdje će se susret održati 17. srpnja. Slijede Vranjic 18. i Baška Voda 19. srpnja.